Készlethiányos termékek vásárlása

Legtöbb termékünk állandó jelleggel elérhető, raktáron van, így "azonnal" tudjuk küldeni, ami annyit jelent, hogy pár munkanapon belül nálad lehet a termék. Viszont van néhány olyan termékünk is, ami szerencsére rendkívüli népszerűségnek örvend, így elég sűrűn készlethiányos.

Miért nincs akkor belőle több? - hangozhatna el a kérdés. Azért, mert sajnos a beszállító sem tudja olyan gőzerővel küldeni, ahogy mi azt szeretnénk. Így ezesetben a várakozási idő kb. 5-20 munkanap közé tehető - terméktől függően. Legrosszabb esetben is kb. 4 hét alatt elér hozzád a kívánt csomag

A termékeknél ezt természetesen jelezzük, egy kis felkiáltójellel a következő módon:

Mivel ezek a kirívó 4 hetes termékek hatalmas sikerűek, így "beérkezési sorrendben" tudjuk számotokra biztosítani a kívánt termékeket. Amennyiben nem okoz számodra problémát az akár 4 hetes szállítási idő, kérjük, hogy rendeld meg nyugodtan a terméket!

  • Küldünk a biztonság kedvéért egy megerősítő e-mailt, hogy biztosan aktuális-e így is a megrendelés, amelyre ha igennel válaszolsz, megkapod a "készlethiány - termék érkezésére várakozás" nevezetű visszaigazoló e-mailt.
  • Innentől számítva 1-4 hét a termék érkezése, de erről külön tájékoztatunk.
  • Amikor megérkezik a termék, küldünk egy újabb e-mailt. Ebben jelezzük, hogy megérkezett a várva-várt termék, és küldhetjük-e a csomagot.
  • Amennyiben igennel felelsz, 1-2 napon belül átveheted rendelésed.
  • Természetesen a nem is egy válasz, 1-4 hét alatt meggondolhatja magát az ember, nem fogunk érte haragudni. Szívesen vesszük nemleges válaszod is, hiszen a soron következő így megkaphatja az általad lemondott terméket. 

 

Ez nincs így egész évben. A "kritikus" hónapok a január-február és a november-december. Ezekben a hónapokban kell inkább a 3-4 hetes szállítási idővel számolni, az év többi részében amennyiben egy termék nincs raktáron, akkor is tudjuk tartani a max. 2 hetes szállítási időt.

 

Természetesen amely termékből van raktáron, annak továbbra is 1-2 munkanap a szállítási ideje, és pipával jelöljük!

 

Webáruház készítés