CSERE, VISSZAKÜLDÉS

Megérkezett a rendelésed, de nem lett jó a méret, vagy nem tetszik a fazon, a szín, esetleg egyéb problémád van?

 

Semmi gond! Átvételtől számítva 14 naptári napon belül jelezheted elállási szándékod, és visszaküldheted a vásárolt terméket ezen időintervallumon belül.

 

A következő a teendő:

  • Írj egy e-mail a csere@vvfashion.hu címre. A legjobb, ha az e-mail tárgya a megrendelésed azonosítója. A levélben nem vagy köteles megindokolni az elállás okát, viszont szívesen veszünk bármilyen visszajelzést. 
  • Töltsd ki az elállási nyilatkozatot, melyhez mintát az ÁSZF-ben, és az e-mailben kapott automata megrendelés visszaigazoló e-mailhez csatoltunk. Ezt csatold bele az e-mailbe, kitöltve. Egyáltalán nem ragaszkodunk a mintához, sem a kinyomtatott-visszaszkennelt verzióhoz. Bőven elég, ha akár kézzel írsz egyet papírra, amelyet utána lefotózva csatolsz.

 

A következő lehetőségek közül tudsz választani:

  • Ha tetszik a termék, csak nem lett jó, választhatsz, hogy szeretnél ugyanolyat más méretben, színben, fazonban, stb. Ha mást szeretnél helyette, természetesen arra is van lehetőség, értékegyeztetéssel (ha drágább, neked, ha olcsóbb, nekünk kell kiegyenlíteni a különbözetet, valamint az új csomag postaköltségét is felszámítjuk).
  • Amennyiben nem szeretnél más terméket, úgy a vételárat visszautaljuk. Ehhez fontos, hogy helyes, pontos bankszámlaszámot tüntess fel az elállási nyilatkozaton! Elsődlegesen banki átutalással tudjuk rendezni a visszáru ellenértékét. Amennyiben ez nem megoldható számodra, akkor postai rózsaszín csekken tudjuk készpénzben visszatéríteni, viszont ennek 860 Ft-os költsége téged terhel (levonásra kerül a visszatérítendő összegből).

 

A terméket ha nem Foxpost automatába kérted, de oda szeretnéd visszaküldeni, az adatok:

 

A terméket ha Foxpost automatába kérted, és onnan szeretnéd visszaküldeni:

  • Menj el az automatához, ahol korábban átvetted a küldeményt.
  • Az érintőképernyőn válaszd a "Visszaküldés" opciót.
  • Használd a nyitókódot, amivel a terméket eredetileg átvetted, és helyezd vissza a csomagot. 
  • Egyenlítsd ki bankkártyával az automatánál megjelenő 999 Ft-os visszaküldési díjat.
  • Részedről ennyi, a terméket hamarosan megkapjuk, és átvételt követően 24 órán belül utaljuk a vételárat!

 

Amennyiben postán szeretnéd eljuttatni, akkor pedig:

(A visszaküldés díja a vásárlót terheli. Feladást követően kérlek írd meg e-mailben a küldemény azonosítóját, hogy át tudjuk venni.)

Utánvéttel feladott csomagokat nem áll módunkban átvenni, a visszatérítés pedig kizárólag átutalással történik.

FONTOS, hogy visszaküldési szándékod előzetesen jelezd ÍRÁSBAN a fenti e-mail címen, hogy nyomon tudjuk követni a visszaküldést. Amíg nem egyeztettünk, ne küldd vissza, hogy tudjunk segíteni a folyamatban!

Webáruház készítés