KARÁCSONYI SZEZON - ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Kedves Vásáróink!
 
Elérkezett az idei várva-várt karácsonyi szezon (november-december). Sajnos a vírushelyzet nem könnyíti meg a dolgunkat, sőt... Néhány nagykereskedésünk nem elérhető, vagy csak csökkentett kapacitással működik. Emiatt néhány termék már nem lesz vásárolható az idei évben, valamint néhány termék beszállítására kb. 2-4 hetet is várnunk kell.
 
Minden terméknél jelezzük, hogy az adott tétel van-e raktáron, és amennyiben nincs, de Te mégis megrendeled, külön küldünk egy megerősítő e-mailt, hogy a hosszadalmas szállítási idő ellenére is igényt tartasz-e a megrendelésedre.
 
A megnövekedett év végi forgalom miatt mi is "lassabbak" vagyunk sajnos, így a szokásos 1-2 munkanap helyett 1-4  munkanapos szállítást tudunk ígérni. Ez azt jelenti, hogy lehet, már másnap, de lehet, hogy csak 4 munkanap elteltével veheted át a csomagodat.
 
Ügyfélszolgálatunk 12 órán belüli válaszidejét próbáljuk továbbra is tartani, viszont ezt továbbra is csak e-mailen keresztül tudjuk megtenni. Sajnos telefonos ügyfélszolgálatra nincs kapacitásunk, és rögzített vonalunk sincs. Így kérdéseiteket, kéréseiteket kizárólag e-mailben várjuk a visszakereshetőség, nyomonkövethetőség érdekében!
Idén a december 21-én délután 16 óráig beérkezett megrendeléseket tudjuk karácsonyig teljesíteni, kiszállíttatni.
 
Türelmedet és megértésed köszönjük!

 

Webáruház készítés